top of page
  • Marlene Holt

Lytter du til dine følelser? Eller forsøger du at ignorere dem?


Ligegyldigt hvor stærkt et mindset du har - vil dine følelser altid “vinde” over dine tanker. Lige meget hvor meget du forsøger at slukke og lukke for en følelse, vil den fortsat ligge på lur og springe frem som en ”trold fra en æske” i situationer, som aktiverer netop denne gemte og ubearbejdede følelse. Hvis du vil leve et liv, fri for ubearbejdede følelser, som aktiveres og skaber uro og modstand i dit liv, så skal du lære at styre og forstå dine følelser. Jeg ved, at løsningen handler om din evne til at connecte med din følelsesmæssige intelligens.
Comments


Skærmbillede 2019-07-11 kl. 13.46.46.png

Tak for du læste med

Jeg håber, jeg kan oplyse og inspirere dig, samt prikke til din nysgerrighed. 

 

Du kan læse mere om min baggrund her. 

Få mine blogindlæg tilsendt

Tak for din indsendelse

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page