top of page
  • Marlene Holt

Jeg bliver fyldt med stolthed og motivation

Jeg har lyst til at vise jer et brev, jeg er ubeskriveligt glad for. Brevet har fulgt mig i mange år, og jeg læser det med stolthed, hver eneste gang jeg hiver det frem.Jeg er umådelig stolt af mit samarbejde med de her unge mennesker. Udover at være stolt af mig selv og min egen vedholdenhed, er jeg enormt stolt af ungerne. De var igennem en fantastisk, hård, lærerig og krævende periode i deres liv.


Brevet er skrevet af mit første "kuld", da jeg flyttede til København. "Provins-tøsen Marlene, der flyttede til byen fik kamp til stregen".


Vi kæmpede sammen, vi var vedholdende og vi lykkedes.

Tak for den lærdom I gav mig, tak for erfaringen I gav mig og tak for, at I fyldte mig med stolthed og gåpåmod og stadigvæk gør det - TAK


Hvad motiverer dig? Hvad og hvilke mennesker giver dig gåpåmod? Hvad gør dig stolt?

Comments


Skærmbillede 2019-07-11 kl. 13.46.46.png

Tak for du læste med

Jeg håber, jeg kan oplyse og inspirere dig, samt prikke til din nysgerrighed. 

 

Du kan læse mere om min baggrund her. 

Få mine blogindlæg tilsendt

Tak for din indsendelse

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page