top of page
  • Marlene Holt

Er dit "indre landkort" opdateret?


Du kan arbejde med og forme dit indre ”landkort”. Dit ”landkort” er defineret ud fra de stimuli og oplevelser, du har mødt i dit liv. Dit indre er i sidste ende, det som afgør, hvordan du navigerer. Det er ikke muligt at skjule dine følelser og det ”landkort”, du arbejder og handler ud fra. Det er muligt, at dit kort ikke kan laves om på alle punkter, men det er muligt for dig, at lære det at kende, blive tryg ved det eller helt tilføje nye opdaterede veje.

Din adfærd, selvværd og handlingsmønstre vil være en afspejling af, hvilket kort du navigerer ud fra. Det er vigtigt og altafgørende, at du arbejder med og opdaterer dig selv, forstået på den måde, at dine følelser, handlingsmønstre og adfærd, skal matche og samarbejde med den virkelighed du befinder dig i nu.

Er du opdateret på dit indre ”landkort”, eller har du brug for at se indad og lære dig selv bedre at kende? Har du brug for at få skabt nye veje, så du handler ud fra, hvor du befinder dig nu? Er du klar til udvikling og succes?

Comments


Skærmbillede 2019-07-11 kl. 13.46.46.png

Tak for du læste med

Jeg håber, jeg kan oplyse og inspirere dig, samt prikke til din nysgerrighed. 

 

Du kan læse mere om min baggrund her. 

Få mine blogindlæg tilsendt

Tak for din indsendelse

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page